Меню
Консультування:
Пн. - Сб.: 9.00 – 21.00
Контакти

Технологія виробництва екструдерних плит

Екструдерні плити використовуються в якості створення перекриттів в громадських, житлових і виробничих спорудах:

багатоповерхових панельних будинків; гаражів; цокольних поверхів одноповерхових конструкцій; в якості збірних перекриттів; в будівництві подовжених прольотів в офісних будівлях, лікарнях, школах, торгових центрах, промислових цехів

Наявність пустот зменшує вагу виробів (на 3 – 5% менше, ніж у пустотних панелей), заощаджує витрати бетону (до 50% в порівнянні з монолітними моделями), витрата сталі (за рахунок натягнення металу). У панелях передбачений тільки один шар попереднього напруження арматури, виключено її поперечне розташування.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Екструдерні плити виготовляються методом безперервного безопалубного лиття (маркування ПБ означає плити без опалубки). Вироби пропускаються через особливу формувальних машину, яка рівномірно «продавлює» порожнечі за допомогою пустотоутворювачів і екструдерів.

viber image

Протяжність плити дорівнює 200 метрів, тому її розрізають згідно з різними варіаціями.

Наприклад, в асортименті магазину будівельних матеріалів «Актив» представлені моделі з проектною шириною від 1 м до 20 м. Розрізи виконуються відповідно до встановлених вимог за допомогою лазерного різака. Координаційна ширина плит має ширину від 270 мм до 1030 мм, від цих показників залежить кількість отворів у виробі.

В продовження теми виробництва потрібно відзначити, що вироби армуються сталевими тросами. Використовувана металлопроволока має невеликий розмір перетину, його попередньо піддають напрузі.

В результаті цього експлуатаційна міцність плити збільшується. Діаметр троса використовується з урахуванням товщини перекриття: чим товще плита, тим більший діаметр використовуваного сталевого троса.

Поверхня готових плит перекриття, виконаних еструдерним методом, обробляється розгладжуючим апаратом. Це сприяють вирівнюванню площини виробів, попереджає утворення поверхневих тріщин.

full_i2wbqgti

Екструдерні плити відносяться до будівельної продукції нового покоління не випадково.

Панелі характеризуються:

високими властивостями міцності; високою точністю габаритних параметрів; можливістю виробництва різних типорозмірів; можливістю виробництва косих торців панелей; можливістю створення отворів в панелі перекриття, які в подальшому будуть використовуватися для пропуску вентиляційних, санітарно-технічних комунікацій.

Вироби мають значними перевагами перед класичними зразками панелей перекриття:

зменшуються витрати на зведення фундаменту; зменшуються витрати при використанні спецтехніки; в результаті збільшується швидкість будівництва.

Ціни на екструдерні плити договірні. Ціни на пустотні плити перекриття дивіться в каталозі

Телефонуйте (044) 228-89-02, (067) 490-05-09